3-gangen keuzemenu

3-gangen keuzemenu

3-gangen keuzemenu

In verband met de herinrichting van de IJsselkade én om u kennis te laten maken met de klassiek, traditionele Griekse keuken, introduceren wij een 3-gangen keuzemenu. Wij serveren diverse voor-, hoofd- en nagerechten voor een bedrag van €28,50 per persoon. Er is een ruime keus uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

Gerecht HoutskoolovenWij vinden het belangrijk dat de gast op een speciale manier wordt behandeld, daarom geven wij u alle aandacht en zorgen ervoor dat dineren bij ons een echt avondje uit wordt!

Houtskooloven bereiding keuzemenu

Veel van onze gerechten worden bereid op een unieke houtskooloven. Deze oven is bestemd voor zowel vis, vlees en bijgerechten. Door dat er in de grilloven gewerkt wordt met houtskool krijgt het product een unieke smaak. Door de enorme hitte in de oven brand het product direct dicht waardoor het zijn authentieke smaak behoudt. Op deze manier waant u zich in de ouderwetse Griekse sferen.

Vers en biologische producten

Wij werken uitsluitend met verse, biologische en streekproducten. Al onze groenten zijn biologisch en worden in de buurt verbouwd. Naast de groenten serveren wij ook vlees en vis. Deze producten worden net zoals andere gerechten bereidt op onze houtskooloven, zijn vers en veelal biologisch en ook te bestellen in het keuzemenu.

Brood houtskooloven

Het brood dat wij serveren is zuurdesem en wordt om zijn goede smaak te behouden in de houtskooloven afgebakken. Wij vinden het belangrijk dat onze producten vers zijn en uit de streek komen.

 

Bent u benieuwd naar het 3-gangen keuzemenu óf naar de andere gerechten? Of wilt u kennis maken met ons restaurant? Reserveer dan snel via de website óf bel 0575 844 615